Eesti Verivorsti Peol võitis Nõo Lihatööstus Joosepi verivorstiga peaauhinna - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti

Laupäeval, 18. novembril kell 10-15 toimus Tallinnas Järve Keskuse ees II Eesti Verivorsti Pidu, mille korraldasid Eesti Toidumess, Grillfest ja Eesti Grilliliit. Lisaks selle talvehooaja toidutoodete tutvustamisele hindasid Grilliliidu kohtunikud Eesti Grilli Gala tarvis verivorste ja avaliku küpsetamispeoga tähistati Eesti Grilliliidu üheksandat sünnipäeva.

Peo eesmärk on austada ja tutvustada poodides saadaolevaid verivorste, lisaks kõike muud head ja paremat, mis verivorsti juurde talvisele toidulauale sobib. 

Eesti Verivorsti Peol hindasid Eesti Grilliliidu võistluse kohtunikud maitseomadustelt kõiki verivorste.  Võistlustules oli kokku 25 erinevat verivorsti, kuuelt erinevalt tootjalt.  Võitjaks osutus sellel aastal Nõo Lihatööstuse “Joosepi verivorst”. Lisaks Nõo Lihatööstusele osalesid võistlusel Maks&Moorits, Karni, Rakvere LK, Pärna Talu ja Rannarootsi.

Enn Tobreluts, Eesti Grilliliidu juhatuse liige: “Eesti Grilliliit tähistab igal aastal talve hakul oma sünnipäeva ja meie sõnumiks on, et grillimine on tervislik toiduvalmistamise viis, mida tuleks harrastada mitte ainult suvel, vaid ikka aastaringselt. Grillida võib kõike, sealhulgas ka verivorsti ja eriti hea ongi grillida talvel, viibides pere ja sõpradega õues värske õhu käes. Enim punkte sai sel aastal Nõo Lihatööstuse “Joosepi verivorst”, mis kuulutatakse välja praegu, aga pärjatakse avalikult 8. juunil Pärnus Grillfesti Epiima juustulaval toimuval Eesti Grilli Galal kategoorias “Aasta Verivorst”.

Kohtumiseni Eesti Verivorsti Peol ka järgmisel aastal!

Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
udemy course download free
download huawei firmware
Premium WordPress Themes Download