Vietnamipärane nuudliroog kanaga - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti

Vietnamipärane nuudliroog kanaga

Portsioni suurus  2 inimesele Valmimisaeg  ~40 minutit

Nõo Lihavürsti Alatu Laim kanasteigid sobivad siia rooga ideaalselt, sest need on tehtud mahlasest kana kintsulihast ning valmistamisel on kasutatud tomati-laimi marinaadi.

Selline nuudliroog sobib väga hästi nendele inimestele, kes aiapeol soovivad kanaliha kõrvale süüa midagi uut ja huvitavat ning vähem kaloririkast.

Koostisained:

  • 105 g Nõo Lihavürsti Alatu laim kanasteike
  • 35 g täistera riisinuudleid
  • 3,96 g oliivõli
  • 70 g porgandit
  • 3,94 g mett
  • 77,67 g värsket kurki
  • 15 g idusid
  • 4,12 g tšillit
  • 8,2 g lehtsalatit
  • Riisiäädikat
  • Sojakastet

Valmistamine:

  1. Küpseta Alatu laim kanasteike 15-20 minutit ahjus või grillil.
  2. Aseta potti riisinuudleid ning vala peale keev vesi, lase neil 4 minutit potis kaane all paisuda, seejärel kurna ja loputa külma veega.
  3. Sega omavahel kokku mesi, riisiäädikas, oliiviõli, mesi ja sojakaste.
  4. Sega kastmesegu riisinuudlitega.
  5. Pese, puhasta ja viiluta kurk, porgand, idud ja lehtsalat.
  6. Aseta kanasteigid, nuudliroog ja aedviljad taldrikule.
  7. Maitsesta tšilli ja koriandriga.

Lihavürsti allkiri

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download huawei firmware
Download Premium WordPress Themes Free