Värske mangosalat kanašašlõkiga - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti

Värske mangosalat kanašašlõkiga

Portsioni suurus  2 inimesele Valmimisaeg  ~30 minutit

Grillimine käib täie hooga, kuid ära ei tohi unustada ka salateid, mida liha kõrvale pakkuda. Nõo Lihavürsti Mango-jalapeno kanašašlõki kõrvale sobib hästi mangosalat.

Mango-jalapeno kanašašlõkk sisaldab kana kintsuliha ning päris mangopüreed, kuhu on lisatud ka vürtsikat jalapenot. Šašlõkk on juba eelnevalt käsitsi lõigatud parajateks tükkideks, et neid oleks grillrestil mugav küpsetada. Et valmiks ka maitsev mangosalat, tuleb  kõigepealt tükeldada aedviljad.

Koostisained:

  • 185 g värsket või külmutatud mangot
  • 109 g Nõo Lihavürsti Mango-jalapeno kanašašlõkki
  • 100 g paprikat
  • 4 g oliivõli
  • 15 g spinatit
  • 15 g punast sibulat
  • Peterselli

Valmistamine:

  1. Küpseta Mango-jalapeno kanašašlõkki 15-20 minutit grillil või ahjus.
  2. Pese, puhasta ja viiluta paprika, mango, sibul, petersell ja spinat.
  3. Sega viilutatud aedviljad kokku koos oliiviõliga.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.

Lihavürsti allkiri

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
free download udemy course
download karbonn firmware
Download Best WordPress Themes Free Download