Lisa elule vürsti

Värske mangosalat kanašašlõkiga

Portsioni suurus  2 inimesele Valmimisaeg  ~30 minutit

Grillimine käib täie hooga, kuid ära ei tohi unustada ka salateid, mida liha kõrvale pakkuda. Nõo Lihavürsti Mango-jalapeno kanašašlõki kõrvale sobib hästi mangosalat.

Mango-jalapeno kanašašlõkk sisaldab kana kintsuliha ning päris mangopüreed, kuhu on lisatud ka vürtsikat jalapenot. Šašlõkk on juba eelnevalt käsitsi lõigatud parajateks tükkideks, et neid oleks grillrestil mugav küpsetada. Et valmiks ka maitsev mangosalat, tuleb  kõigepealt tükeldada aedviljad.

Koostisained:

  • 185 g värsket või külmutatud mangot
  • 109 g Nõo Lihavürsti Mango-jalapeno kanašašlõkki
  • 100 g paprikat
  • 4 g oliivõli
  • 15 g spinatit
  • 15 g punast sibulat
  • Peterselli

Valmistamine:

  1. Küpseta Mango-jalapeno kanašašlõkki 15-20 minutit grillil või ahjus.
  2. Pese, puhasta ja viiluta paprika, mango, sibul, petersell ja spinat.
  3. Sega viilutatud aedviljad kokku koos oliiviõliga.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.

Lihavürsti allkiri

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free