Lisa elule vürsti

Mahlased ribid kartulisektoritega

Portsioni suurus  2 inimesele Küpsetusaeg:  ~50 minutit

Šašlõki ribid on maitsvad ja mahlased nagu ribid olema peavad!

Ribisid serveeri kartulilohkudega, millel koorgi veel küljes. Ahjus küpsevad need aga mõnusalt krõbedaks. Ahjukartulid on kõige maitsvamad ürdi-hapukoorekastmega.

Koostisained:

  • Nõo Lihavürsti Šašlõki ribid
  • Kartulid
  • Kartulimaitseaine
  • Ürdikaste: hapukoor, Persillade’t või värskeid ürte, sool, pipar.

Valmistamine:

  1. Eemalda ribide pakendilt kartongümbris ja tee pakendil olevasse kilesse paar väikest auku. Pane 180*C ahju 50 minutiks. 10 minutit enne valmimist võid pakendilt eemaldada kile.
  2. Pese kartulid ja keeda koos koorega peaaegu pehmeks. Lõika kartulid sektoriteks, lao ahjuplaadile ja puista üle kartulimaitseainega.
  3. Pane ribidega koos ahju küpsema (180*C) kui ribidel on küpsetusaega jäänud veel 25 minutit.
  4. Ürditipi jaoks sega kõik koostisosad (hapukoor ja maitseained) kokku.

Lihavürsti allkiri

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
online free course
download redmi firmware
Download WordPress Themes