Lehttaignapirukad küülikumaksapasteediga - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti
Lehttaignapirukad kuulikumaksapasteediga

Lehttaignapirukad küülikumaksapasteediga

Portsioni suurus  2 inimesele Valmimisaeg  ~30 minutit

Iga piruka valmistamiseks on vaja kahte komponenti. Üheks nendest on taigen ja teiseks on sisu. Meie kasutasime lehttaigent ja sisu täitsime meie Küülikumaksapasteediga. Küülikumaksapasteet on tekstuurilt hõrk ja kerge ja meie meelest kindlasti meeldiv vaheldus kanamaksapasteedile.

Lehttaignapirukate valmistamisel on hea kasutada vana ja head pirukate valmistamise nippi ehk vajutasime rullitud lehttaignast joogiklaasiga välja ümmargused ringid. Ühe ringi katsime keskelt pasteediga ja teise ringi asetasime peale ning ääred vajutasime kahvliga kinni.

Koostisained:

Valmistamine:

  1. Tõsta lehttaigen sulama.
  2. Rulli taigen lahti ja tee ümara klaasiga ringid.
  3. Tõsta lusikaga küülikumaksapasteeti lehttaignast ringile ning tõsta teine lehttaignast ring peale.
  4. Vajuta ääred kahvliga kinni.
  5. Pintselda pirukad pealt klopitud munaga, et pirukad tuleksid ilusad kuldpruunid.
  6. Küpseta ahjus 20 minutit 180 kraadi juures.

Lihavürsti allkiri

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
download lenevo firmware
Download Nulled WordPress Themes