Lahtine pirukas toorsalaami ja värskete tomatitega - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti

Lahtine pirukas toorsalaami ja värskete tomatitega

Portsioni suurus  2 inimesele Valmimisaeg  ~1 tund 30 minutit

Pirukat võib valmistada ka lahtisel kujul ja peale panna kõike, mida soovid. Näiteks tomatid ja salaami sobivad omavahel väga hästi kokku. Tarbatu toorsalaami on aromaatne ning kergelt vürtsikas. Soovitame kindlasti järele proovida.

Selline lahtine pirukas on tegelikult väga hea võimalus ka teisi aiasaadusi toidu valmistamiseks ära kasutada. Miks mitte teha sama ka kurkide, peetide, porgandite ja kapsastega. Köögiviljad tuleb ainult hakkida ja viilutada parajateks tükkideks ning põhimõtteliselt suurem töö ongi juba ära tehtud

Koostisained:

  • 60 ml oliivõli
  • 500 ml käesooja vett
  • 1 tl soola
  • 2 spl suhkrut
  • 600 g durumjahu või grahamjahu
  • 200 g nisujahu
  • 100 g täistera rukkijahu
  • 1 pakk kuivpärmi
  • Tarbatu toorsalaamit
  • Tomateid
  • 1 spl oliivõli
  • Soola
  • Pipart
  • Tüümjani
  • Oregaanot

Valmistamine:

  1. Sega kuivained ja seejärel sega eraldi vedelikud.
  2. Sega kuivained ja vedelikud kokku ning sõtku seni kuni tainas tuleb käte küljest lahti.
  3. Lase tainal kerkida umbes 1 tund.
  4. Puista lauale nisu- või rukkijahu ja rulli tainas lahti.
  5. Kata tainas tomatite ja toorsalaamiga ning maitsesta soola ja pipraga.
  6. Tõsta piruka ääred üles ja vala peale natukene oliivõli.
  7. Tõsta ahju 200-220 kraadi juures 12-15 minutiks.
  8. Võid veel lisada soola ja pipart ning tüümjani ja oregaanot.

Lihavürsti allkiri

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
download micromax firmware
Download Best WordPress Themes Free Download