Krõbekana-peedihummuse pita - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti
Krõbekanaampsud

Krõbekana-peedihummuse pita

Portsioni suurus  1 inimesele Valmimisaeg  ~15 minutit

Meie Krõbekanaampsud, mis on ka tõesti krõbedad, saab valmistada ahjus, pannil või süüa ka täitsa niisama, ilma soojaks tegemata. Lisaks on need seest täidetud toorjuustuga. Tänu sellel jäävad kanaampsud väljast krõbedad, kuid seest mõnusalt sametised ning mahlased.

Krõbekanaampsudest saab valmistada maitsvad pitad. Lisaks kanaampsudele lisasime pita sisse peedihummust ning beebispinatit. Peet ja spinat sobivad ideaalselt omavahel kokku nii maitse kui ka värvide poolest.

Koostisained:

Valmistamine:

  1. Lõika pita sai keskelt lahti.
  2. Prae pannil krõbekanaampsud.
  3. Lisa pita saia vahele peedihummust.
  4. Lisa pita vahele beebispinatit ja krõbekanaampsud.
  5. Soovi korral võid pita vahele veel komponente lisada.

Lihavürsti allkiri

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
udemy free download
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free