Kanarullid kuivatatud ploomide ja bataadivormiga - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti
Vürtsikad kanarullid

Kanarullid kuivatatud ploomide ja bataadivormiga

Portsioni suurus  1 inimesele Valmimisaeg  ~45 minutit

Meie kanarullid sobivad ideaalselt koos kuivatatud ploomide ja bataadivormiga. Kanarullid on roog, mille valmistamine on lihtne, sest eemaldada tuleb ainult karp ning rullid koos küpsetusaluse ja kotiga ahju lükata. Tavalise kartulivormi asemel valmistame kana kõrvale bataadivormi. Bataadi magusus sobib ideaalselt kokku vürtsikusega, mida pakuvad meile kanarullid.

Koostisained:

  • Nõo Lihavürsti Vürtsikaid kanarulle
  • 1 suurem bataat
  • 200 ml rõõska koort
  • 12 spl võid
  • Kuivatatud ploome
  • Granaatõuna
  • Riivjuustu
  • Kurki
  • Soola
  • Pipart

Valmistamine:

  1. Tõsta Vürtsikad kanarullid 180 kraadi juures ahju 25 minutiks.
  2. Koori ja lõika bataat ning tõsta vormi.
  3. Lisa vormi 200 ml rõõska koort või kuni bataat on kaetud.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Raputa peale riivjuustu ja tõsta ahju küpsema 180 kraadi juures umbes 25 minutiks.
  6. Serveeri kanarullid koos kuivatatud ploomide ja bataadivormiga.
  7. Salatiks viiluta juurde kurki ning võib lisada rukkolat.
  8. Kanale peale raputa granaatõuna seemneid.

Lihavürsti allkiri

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download lava firmware
Premium WordPress Themes Download