Kanaliha mee ja laimi marinaadis - Nõo Lihavürst
Lisa elule vürsti
Kanaliha

Kanaliha mee ja laimi marinaadis

Portsioni suurus  1 inimesele Valmimisaeg  ~1 tund

Mee-laimi kanaliha on just selline roog, kus erinevad maitsed pakuvad tõelisi elamusi. Ühelt poolt laimi tsitruseline ja värske maitse lisab toidule ergutavaid omadusi. Teisest poolt mesi jällegi aitab laimi hapukust vähendada, tuues sisse magusamaid maitsenüansse.

Kanaliha tuleb koos küpsetuskotiga ahju panna ja õigel ajal välja võtta. Nii lihtsalt see käibki. Juurde võite serveerida erinevaid aed- või juurvilju. Meie serveerisime kanaliha koos bataadiga.

Koostisained:

  • Nõo Lihavürsti Mee-Laimi Kanarinda
  • Kartuleid
  • Bataati
  • Tume porgand
  • Porgand
  • Rukkola
  • Tomatid
  • Soola
  • Pipart

Valmistamine:

  1. Tõsta kana koos küpsetuskarbiga ahju 180 kraadi juures umbes 20-30 minutiks.
  2. Koori kartulid ja lõika ratasteks.
  3. Lõika ka porgandid ja bataadid ratasteks.
  4. Tõsta kartulid, porgandid ja bataadid ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ning lase küpseda umbes 30 minutit kuni 1 tund.
  5. Tee salatiks rullola ja tomati salat.

Lihavürsti allkiri

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
online free course
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes