Nõo Lihavürsti sünnilugu

Liha on meie toidulauda katnud juba sajandeid. See on kõrgväärtuslik toiduaine, milles on esindatud kõik jõu ja energia saamiseks vajalikud vitamiinid ning mineraalained. 

Ideaalne lihatoode on kvaliteetne, maitsev, tervislik ning tehtud vaid parimast toorainest. Eestlaste poolt palavalt armastatud Nõo Lihatööstus AS on oma tootearendusse panustanud palju aega, et kõik need omadused omavahel ühendada.

Nõo Lihatööstuse nimikangelane Nõo Lihavürst on tuntud oma müstiliselt maitsvate lihatoodete poolest, kuid kuidas ta nendeni jõudis? Ta otsis aastaid saladust, mis muudaks road eriliselt hõrguks, kuni lõpuks selle leidis! Nii sündiski kuninglik ja alati elegantne Lihavürst, kes hindab häid maitseid ning kvaliteeti. Hinge ja ihuga töötab ta pühendunult ülla eesmärgi nimel, et pakkuda eestlastele alati parimaid lihatooteid.

“Nõo Lihatööstuse poolt valmistatud toodete kvaliteet on saavutatud tänu kaasaegse tehnika kasutamisele, hügieeniliselt puhtale tootmisele ning enamjaolt eestimaisele ja mitmekordse kontrolli läbinud toorainele,” sõnab Nõo Lihatööstuse müügi- ja turundusdirektor Simmo Kruustük. Kruustük lisab, et kõik tooted on tehtud vaid puhtast lihast, sisaldamata grammigi kondilihamassi.

Kruustüki hinnangul sobivad Nõo Lihatööstuse tooted inimestele, kes peavad lugu stabiilsest kvaliteedist ning tervislikust toitumisest. Just seetõttu on kõikide toodete valmistamisel erilist tähelepanu pööratud soola ja rasvasisalduse vähendamisele.

Aastatepikkune töö parima maitse ja kvaliteedi loomise nimel on põhjus, miks Nõo Lihatööstuse tooted on võitnud kõigi eestlaste südamed. Toodete vastavust peenele maitsele ning kvaliteedile tagab Nõo Lihavürst isiklikult oma signatuuriga.